fredag 16. april 2010

SpisestueNå begynner det å likne noe her. I går når Tommy var på jobb, så flyttet jeg ut spisebordet vårt. Det var rundt, og når man la i ileggsplatene, ble bordet veldig "vippete". Så jeg flyttet likegodt inn hagemøblene. :-) Vi har to slike sett med bord, benk og to stoler. Tok det ene bordet og begge stolene inn. Synes det ble riktig så koselig jeg. Har snakka om å gjøre det lenge, men Tommy har ikke vært enig. Ting som han ikke er enig i må skje når han ikke ser det. Sånn er det med den saken. Når han kom hjem fra jobb synes han det så bra ut likevel. Sånn er det hver gang jeg gjør noe i smug. :-)

Under her har jeg knipset litt detaljer. Kjekskassa kjøpte jeg på en dødsboauksjon i nabohuset for sikkert 20 (?) år siden. Synes den er kjempesøt. Over den henger et nett som mamma har sydd for lenge siden. Hun har brukt en sukkersekk inni, så jeg har måttet vrenge det. Det inneholder nå fyrstikker og tennbriketter til peisen. I det andre nettet har jeg ris. :-) Bordet som jeg reddet fra grisehuset her har jeg skrevet om før. Skapet var veldig oransje før jeg malte det for mange år siden. Jeg vet ikke hvor gammelt det er, men det har stått her på gården så lenge jeg kan huske. Barfuglekassa har jeg også skrevet om før. Ved siden henger oldemors gamle nattkjole til pynt. Synes den er kjempefin! Knappene mangler desverre, så den har fått låne knappene til bunadskjorta mi.

5 kommentarer:

 1. best å passe på når en er alene...:-)
  Ser kjempefint hos dere og må være spesielt å bo i et så gammelt hus..så mye sjel!!
  Anette:-)

  SvarSlett
 2. Det var lurt å flytte inn hagemøblene, det ble jo kjempefint ☺ Ønsker deg en god helg, hilsen fru Strøm

  SvarSlett
 3. Så kost det er hos dere Hilde. Så utrolig lyst og fint.
  Ble veldig fint med hagemøbler inne. Godt du klarer å ordne det til selv om gubben ikke er der. Da får man det som man vil.

  Du har veldig fin blogg, er innom hverdag. Ikke så flink til å kommentere, men det kommer av latskap og mangel på energi for tiden.

  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Takk for det! Du har gyldig grunn til å være litt lat du! :-)

  SvarSlett
 5. Det ble kjempefint ;-)
  Selv flytter jeg rundt på møblene ved å dra de på ett gammelt håndkle ;-D Man klarer det meste om man vil ;-)
  Ha en god natt ;-)
  Hilsen Hilde på Sjarm og glede

  SvarSlett