søndag 30. januar 2011

Vi beklager teknisk feil...

Nei, dette er ikke prøvebildet til NRK. Derimot så er det en fargeoversikt på alle fargene jeg har malt opp, og malt over i huset vårt. :-) Nå har ikke jeg malt alle, for noen var jo så "fine" når vi flytta inn her at de bare fikk bli. Mørkegrønn og burgunderrød stue var jo flott! Okergult og wasablått kjøkken var jo fantastisk. På loftsgangen var veggene aprikosfarget og lister og dørkarmer lysegrønne... Nydelig! ;-) Gangen var lys gul nede og lys grønn oppe. 
Badet malte jeg knall lilla. Det var faktisk ganske kuult, men det er bedre nå. :-) 
For ikke å snakke om alle de vakre tapetbordene som delte veggene på langs i halve huset.
Jeg har nok lidd av en alvorlig teknisk feil en plass, ja... Jeg har nok vært innom de fleste farger og stiler før jeg "fant meg selv." Nå er huset så mye mer harmonisk og avslappende. Jeg føler meg vel med lyse, duse farger i hvitnøyanser, brunt, beige, naturmaterialer, litt grått og bittelitt svart. For ikke å snakke om tekster. Jeg elsker bokstaver! Har alltid vært glad i å lese bøker, og har nå dratt bokstavene inn i interiøret også. Jeg liker det, og det er ikke vanskelig å forstå for folk som kommer inn her. Massevis av tekster både på møbler, vegger og tekstiler møter oss hver dag. Mye av tekstene er positive og oppmuntrende ord som vi trenger i hverdagen. :-) På bildet under her ser dere noe av hva jeg har i huset mitt. Jeg har også skrevet hvor det er kjøpt, om det skulle være av interesse. Hele huset har ikke "denne stilen" enda, men jeg jobber med saken. Jeg trives så godt i dette lyse, og kan ikke se for meg at jeg noengang blir lei av dette. Jeg har endelig funnet meg selv, 
etter mye leting, arbeid, svette, blod, tårer, prøving og feiling. :-)

Jeg liker fremdeles farger altså, men da på små detaljer som er lett å bytte ut når jeg blir lei, for det blir jeg fort. Har et stort "fargeskap" på loftet hvor jeg stadig er ovenom og bytter litt. Turkise håndklær, lilla puter, rosa duker, julerødt sengetøy (det holder med en gang i året. ;-). Litt gardinkapper og stasj... Veldig greit med kort vei til forandringene. Malingen og møblene passer jo til alt. Kan fint skifte farge i stuen tre ganger i uka om humøret og dagsformen min tilsier det. ME LIKE...! :-)
Mine tre på topp favoritt nettbutikker innen interiør! :-)
Jeg handler nok over gjennomsnittet mye interiørting, men jeg handler billig. Jeg har kjøpt mye på Ellos og H&M. Hører rykter om at H&M Home skal åpne butikker i Norge nå. Krysser fingrene for at det kommer et utsalg i nærheten her etterhvert også. Synes putene herfra er vel så fine som de som koster det femdobbelte i andre nettbutikker. 
Ikke så eksklusive selvfølgelig, 
men godt nok for meg som pappa pleier å si. ;-) 
Og selvfølgelig har jeg mye hjemmelaget og massevis av lopper. 
Det passer godt sammen med mine gamle møbler i mitt 250 år gamle hus!

3 kommentarer:

 1. Nå har jeg sett meg om i bloggen din. Likte bildene lengre ned her med de fine stolene du har pusset opp. Kjempefint inne på barnerommet der noe av tømmerveggene kom til syne. Vi har litt av tømmerveggene i gangen, det er så sjarmerende. Huset vårt er litt over 100 år.

  SvarSlett
 2. Så koselig å fin blogg du har. Og alle de lekre putene du har:-)

  SvarSlett
 3. Trur eg og har vært innom dei fleste fargar her i huset, ja det med tapetborden virka kjent det også. hehe
  Men......no går det så mykje betre, lysare og finare har eg fått det i dei fleste rom, og dei andre kjem etter litt etter litt.

  Eg og håpar H&M Home kjem hit, då skal eg ein tur og kose meg med shopping ja.

  Ha ein fin søndag. :)

  SvarSlett