tirsdag 16. februar 2010

Til salgs.

3 suppeskåler
Sukkerkopp
Bolle med gul kant. Skadet. Figgjo. Ø. 17 cm.

5 kommentarer:

 1. Nemen Hei!

  Så kjekt at du fant bloggen min.
  De to kvite Egersund bollene fristet , det kommer an på pris. Nr 7. Figgjo fatet også, selv om eg ikkje er sånn rosa dame, liker best kvitt og så blått. Kikka innom den blå drømmen din, og den kan eg dele. Blir aldri lei av sånne bilder.
  Godt at Stig Einar er bedre og tilbake på skolen. Daniel savna han når han var vekke. Hils Stig Einar og si at han godt kan komme oftere på besøk til Daniel.

  "Mira".

  SvarSlett
 2. Jeg havnet egentlig helt tilfeldig innom. Moro å finne "kjentsfolk" :-) Nei, du får komme med et bud da vet du. Jeg har egentlig ikke peilig på priser. Har prøvd å søke litt rundt på nettet, men ble egentlig ikke noe klokere av det. Ja, det er deilig at han er frisk igjen, endelig! Skal hilse å si det. Daniel er hjertelig velkommen hit også, når som helst. De leker jo så bra sammen! En merker jo nesten ikke at de er til stede engang. ;-)

  SvarSlett
 3. kikka innom Livs lyst som eg har i blogglista mi , ho har nettbutikk (Tommas og Livs lyst), Dei tar ca 100 for noen gamle boller.
  Så eg byr 100 kr. per stk. 100 for Figgjo fatet også.

  Mulig det er lite for Egersund boller ,men eg lar det være mitt bud.

  God Helg!

  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 4. Solgt! :-)
  Vi skal ned å handle litt senere i dag, så jeg kan komme innom deg hvis du er hjemme. Så kan du se det i virkeligheten, og se om du mener det samme da. :-)

  SvarSlett