I dag har vi hatt salsakylling til middag/kvelds. Det er kjempegodt! Og i dag slapp vi å lage det selv tilogmed. Mamma ville prøve å lage det, og fikk greit forklart hvordan. Det er en oppskrift Tommy har pønsket ut selv, så det gikk kanskje litt fort i svingene når mamma fikk oppskriften muntlig overlevert. De kunne ikke spise det. :-) Det var blitt altfor sterkt for de sarte ganene deres. Ungene her i hus tåler mye sterkere mat enn besteforeldrene. Men det har vel litt med vaner å gjøre. Verden er litt mindre nå enn den var for 40 år siden. Hun hadde brukt medium salsasaus også da. Neste gang bør hun kanskje bruke mild.
Her er oppskriften beregnet til 4 personer, hvis noen vil prøve seg;
8 kyllingfileter
1 pose fajitaskrydder
2 glass mild salsasaus
Revet ost
Ha kyllingfiletene i en pose sammen med fajitas krydderet. Vend de godt, så krydderet dekker hele kyllingen. Legg de så i en ildfast form og hell salsasaus over. Sett på lokk og stek på 180 grader i 30 minutter. Ta av lokket og strø over revet ost og stek i 30 minutter til.
Serveres med en god salat eller wokede grønnsaker og jasminris.
Vi har også prøvd med fløtegratinerte poteter til. Funker fint det også.
Veldig enkelt og kjempegodt!
BON APPETITE
Shoppingvagn – ett miljövänligt och multifunktionellt val!
for 5 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar