Når man skal ut å spise med små barn, får de ofte egen meny. Hva kan det ha seg at den som oftest består av: Hamburger med pommes frites, pølse med pommes frites, 1/2 kylling med pommes frites eller rett og slett pommes frites...? Dette gjelder uansett om vi voksne spiser kinesisk, mexicansk, italiensk eller norsk for den del. Hva er det som er så vanskelig med å lage en halv porsjon kylling chop suey for eksempel eller en liten barne pizza?
Spiser kinesiske og mexicanske barn pommes frites til alle måltider de?
For i følge de som har greie på det, så er jo den maten altfor sterk for små barnemager...
Ikke bare det, men barnemat på glass smaker jo ingenting. Eller det vil si at urtegryte med kylling og spagetti med kjøttsaus smaker så og si likt. Vår lille jente på 1 år er stort sett altetende, det har hun alltid vært. Men unntak av barnematglass som smaker istykkerkokt gulrot alle som et. Hun er frisk og rask og full av energi, og har absolutt ikke vondt i magen fordi hun spiste det samme til middag som mammaen sin!
Nei, jeg mener det er viktig å spise sundt og variert fra man er liten!
Ja til sunne og varierte barnemenyer!
(Bildene er googlet.)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar