fredag 3. september 2010

Dette har jeg gjort i dag...

Jeg har plukket i søpla til svigerfar og fruen! :-) De skulle kaste en gammel veggseksjon med glassdører i. Men som så mange ganger før; Andres søppel er skatter for meg. ;-) Her ser dere hva den ene døren ble forvandlet til i løpet av dagen. Skal gjøre noe liknende med den andre, og kanskje den havner under juletreet der den kom fra. :-) Synes den ble riktig så søt. Den skal få plass over senga vår når jeg bare får pusset opp soverommet også... Snart... :-) Jeg malte dørene hvite og pusset litt på kantene, klistret på en wallsticker og festet en bit av en gardin bak. Gardinen er bare festet med dobbeltsidig tape, så den er lett å bytte ut med noe annet om jeg vil det en gang.Jeg var også så heldig å vinne en wallsticker hos Hilde Heimdal for litt siden. Jeg ville egentlig ha den på innsiden av døren til gjesterommet. Men siden gjesterommet heller ikke er pusset opp enda (Ting Tar Tid...) så måtte jeg heller lage et skilt av den. Den skal få plass på den tiltenkte døren en gang likevel. :-) Jeg var ute blandt alle materialbitene og fant denne planka. Ble egentlig ganske fornøyd med denne også jeg. Likegreit dette, istedet for å ha den rett på døra. Da kan jeg ta den bort en stund hvis jeg skulle bli lei av den.


ALLE BILDENE ER KLIKKBARE!

6 kommentarer:

 1. så utruli kult :D
  Flink du e :)

  Klæm

  SvarSlett
 2. oi kreativt !!!! og stiiiilig !!! :o)

  flink du er, det med den døra hadde aldri jeg kommet på en gang! :)

  SvarSlett
 3. Så flott wallstickersen din ble, flott skilt du har lagd, ja heldige vi som vant denn flotte stickersen:)

  Flott blogg du har, legger meg til som følger jeg:)
  Ha en fin helg.
  Marianne

  SvarSlett
 4. Så fantastisk kreativt. Det med døra var jo bare utrolig. Jeg er virkelig imponert. Mulig man kan gjøre sånt med litt kraftige rammer og? Tusen takk for inspirasjon.
  Jeg legger meg til som følger her, og så legger jeg en link til bloggen din i min egen blogg. Gleder meg til å lese mer. Ha en fortryllende lørdag!

  Monica

  SvarSlett
 5. Men i alle dager - så flott! Utrolig at det er sammme dør. Skikkelig fint ;-)

  SvarSlett
 6. Tøft! Er så gøy når gamle ting får nytt liv, og dette livet ble steike flott. :)
  Tok en titt i innlegget over også, og må gratulere deg med mange flotte funn. Loppis er gøy! :)

  Hei og hopp en onsdagskveld fra Huldra.

  SvarSlett