onsdag 26. mai 2010

Lavkarbo diett...

Her må noe gjøres.
Jeg vil gjerne bli kvitt en god del kilo, og da er lavkarbo tingen. Det funker som fy! Det vet jeg fra tidligere erfaringer. Men man må være strikt, og ikke la det gli ut. Jeg lot det skli ut en gang, men ikke mer (håper jeg)... Jeg gikk ned 20 kg med denne metoden, men så begynte jeg å spise "normalt" igjen, og kiloene snek seg på igjen. :-( Jeg håper og tror at jeg har lært av mine feil. Denne gangen skal jeg gå ned de kiloene jeg vil, og jeg skal klare å holde vekten også! Kuren er egentlig ikke vanskelig å følge i det hele tatt, bare man kommer inn i det. Dette var middagen min i går. Veldig godt! Det er stekt kylling med timian og hvitløk. Som tilbehør har jeg stekt brokkoli med ost, minimais og cherrytomater. Slang også på litt kinakål og et lite dryss med paprika bare for syns skyld. Bruker også litt hamburgerdressing eller Idun kebabdressing.

4 kommentarer:

 1. Hei!!

  Jeg ramla over bloggen din i dag:) Linket deg til min blogg og legger meg til som følger:) Kjempe flott blogg!! Gleder meg til å lese hele etterhvert:)

  Ha en flott dag:)

  Klem Elin

  SvarSlett
 2. Hallo kjære!!!! Jeg lever også etter lav-karbo, og syntes det er helt greit og leve uten pasta, poteter, ris og brød. Lager mitt eget brødgreier, uten mel og gjær. Særlig fordi jeg fikk vite at jeg er allergisk mot hvetemel, melk og svinekjøtt, og bør unngå gjær, oksekjøtt og kullsyre. Regner med at om tid og stunder så ramler klærne av meg, håper jeg!!!!!!! Lykke til med lav-karbolivet!!!! klemz Grethe

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Så kjekt du vil være med på lotteriet mitt!
  Skulle ønske jeg hadde viljestyrke til å følge en slik diett....du er god!

  SvarSlett
 4. kom gjerne med flere lav karbo retter, supert for oss som har diabetesbarn;-)

  SvarSlett