søndag 21. mars 2010

SOMMERFUGL

Er ikke dette et sikkert vårtegn, så vet ikke jeg!

Helt siden vi mistet lille Sol, så har vi vært forfulgt av sommerfugler. De dukker opp på de rareste steder og måter. Jeg tror det er hennes måte å fortelle oss at hun har det bra på, og at vi skal kose oss og nyte livet så godt vi kan til vi treffes igjen. Kan fortelle mange pussige sommerfuglhistorier, men det får holde med denne ene nå. Saga har sovet veldig urolig i natt, og da har ikke nattesøvnen min heller vært så mye å skryte av. Vi stod opp grytidlig i dag, iallefall til å være oss... Vi var ganske så sure og grinete begge to. Vet ikke hvem av oss som var mest morragretten jeg... Etter mye stress og frustrasjon fikk jeg til slutt satt ei ny bleie på ho. Skjønner ikke at det kan være nødvendig å sprelle som en fisk på land oppå det stellebordet. Brukte sikkert et kvarter på å kle av og på henne igjen. Jeg satte henne så i stolen sin, og gikk for å hente litt frokost. Når jeg kom inn med frokosten, så flakset det noe veldig i vinduskarmen, og der fant vi denne sommerfuglen. Vi koste oss skikkelig med dette tegnet, og ble straks på mye bedre humør begge to.

Indianerene betrakter sommerfuglen som vokter og beskytter av kraftsteder i naturen. Man opplever ingen negative energier der det er sommerfugler. Sommerfuglen er et insekt som forvandler seg fra egg, larve, puppe og så til et flygende vesen. Som kraftdyr understreker sommerfuglen viktigheten av forvandlingen i den vedvarende fysiske og åndelige utviklingsprosessen. Den lærer oss betydningen av å nyte livets reise. De fleste sommerfugler lever kun i en måned, så de fremhever betydningen av å leve i nuet. På denne korte tiden kan den utrette store ting. Den understreker viktigheten av å få være fri for begrensninger som man har pålagt seg selv og nødvendigheten av sinnets klarhet. Man skal lære seg å se problemer og vanskeligheter i et bredt perspektiv. Sommerfuglen er et kraftdyr som kan hjelpe med å akseptere forandringens smerte. Når du skal legge gamle oppfattelser og holdninger bak deg og med å mobilisere mot til å prøve håpets vinger på nye situasjoner og friske utfordringer.
Sommerfuglen skal lære deg evnen til å akseptere forandring og følelsesmessige og spirituelle overganger, finne balansen mellom indre styrke og sårbarhet, følelsen av letthet ved å gi og ta. Den symboliserer reinkarnasjon, forvandling og frihet.

For oss er sommerfuglene magiske. De gir oss styrke og indre fred. Og plutselig ble dagen vår mye mye bedre! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar