onsdag 17. mars 2010

Jeg har laget påskeegg


Ville bare vise frem noen av påskeeggene jeg har laget. Synes de ble ganske søte om jeg skal si det selv. Disse og mange flere er å finne i vår butikk.

Ellers har jeg hatt påskepynten oppe en god stund allerede her jeg. Synes det er kjedelig at påska bare varer en uke. Liker så godt påskepynten min, for den minner meg på at nå er det snart vår. Hvit, lys grønn og lys gul er farger som gjør meg glad! Her står eggene oppstilt foran en av putene etter min oldemor. Er den ikke fin! Slike puter skal jeg fylle opp slagbenken med etterhvert.

2 kommentarer:

 1. Elisabeth Irgens17. mars 2010 kl. 12:49

  Hei Hilde!
  Utrolig flotte påske-egg! Har du malt dem selv, eller er det ett slags trykk? Veldig flotte var de iallefall. Glad i litt duse farger selv, alt trenger vel ikke være knallgult selv om det er påske :) Tror jammen jeg må ta meg en tur opp i butikken din snart - jeg er jo en liten loppis selv, ingenting er mere fornøyelig enn å gjøre gode funn!

  SvarSlett
 2. Takk for det. De er laget med dekopage.
  Loppemarked er veldig moro. Kan gå å smile i mange dager jeg, hvis jeg føler jeg har gjort et loppekupp! :-)Hadde vært koselig om du tok turen opp en dag, ja. :-)

  SvarSlett