onsdag 3. mars 2010

Nå har vi hatt en skikkelig opprydning i butikken. Deilig å få det gjort. Det har stått litt på hodet siden vi hadde med oss varer ut på julemesse i fjor. Vi har nå et eget rom til krystaller, røkelse, oljer, drømmefangere, vindspill, steinsmykker, hjemmestøpte lys, krydder, te, diverse kort og bøker med mer. En egen "alternativ" avdeling med andre ord.

I hovedrommet har vi fyllt opp med nylagede og nyinnkjøpte ting, mye innen interiør. Vi har blandt annet; Heklede- sydde- og broderte duker, puter, serviser, håndklær, smykker, dukkeklær, raggsokker, pulsvarmere, skjerf, vogntepper, lys og lysestaker. Vi har også litt antikviteter og bruktfunn. Julepynt har vi også, så som små og store julestrømper og kremmerhus i hvitnyanser med nostalgiske bilder på. De er kjempesøte! Vi har også en diger gjeng med nisser som sårt trenger nye hjem.

Om noen vil opp å ta en titt, så er dere hjertelig velkommen. Vi vil ha åpent en fast dag i uken etterhvert, men foreløpig må dere ringe for å avtale åpningstid. Tlf: 9592 0614. (Arnhild)

2 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med dagen, til sønnen din.
  Her er det ein som gleder seg til "Kino".

  Klem,

  SvarSlett
 2. Takk for det. :-)
  Han gleder seg stort her også. :-)

  Klem igjen.

  SvarSlett