torsdag 3. februar 2011

SE....

 Disse skattene lå i en koffert på loftet hos mamma. Nå skal de få nytt liv her hos meg. Til venstre ligger det to gamle madrasstrekk, stemplet "Forsvaret". Lurer på hvor gamle de er, og hvem som har sovet på de. De skal nå bli sprettet opp, og få seg en runde i vaskemaskinen. Forhåpentligvis forsvinner da siste rest med høy fra sømmene. :-) De skal bli til gardiner/forheng i gangen her. Skal bli godt å få gjemt unna alle vinterklærne litt. Det skal også bli et forheng i loftstrappa. Vi fyrer altfor mye for kråkene. Dessuten liker vi å ha det kaldt på soverommene,
så da er det ingen vits i å slippe varmen opp trappa. 

Til høyre ligger noe som jeg ikke helt vet hva er, men fra nå av (etter en grundig vask) er det altså min nye spisebordduk! Det har kanskje vært en sukkersekk, utifra hva jeg kan tyde av stempelet. "Luckefabr Gonthin" og "Weisszocker Kristall F" er noe av det som står på den. Den er nesten så tykk at den kunne vært brukt som gulvteppe, men her havner den på bordet!
Og kanskje den største skatten av de alle. Tre nydelige laken. To med heklekant og et med mellomverk. Har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal bruke disse til enda. Uansett skal de få seg en vask, og hvis jeg er riktig flink, så finner jeg frem strykejernet også etterpå. ;-) Forslag til bruk mottaes med takk! Tør ikke bruke de som duker. Er redd for at de blir sølt på og ødelagt. Gardiner...? Hmmm... Passer liksom ikke på vinduene her. Ikke skal de klippes i biter heller. Ikke tør jeg å legge de på daybeden for de tåler sikkert ikke ungene sin herjing oppi der.
De får uansett ligge til pynt på hylla til jeg eventuelt finner på noe annet.

3 kommentarer:

 1. Å, for noen nydelige skatter du fikk =)

  SvarSlett
 2. Så heldig du er da som har fått så mye pent! Du kan jo evt lage puter av de, men da må du jo klippe i de....

  SvarSlett
 3. fine skatter:) Laknene ville jeg ha bytta på å ha på ei pyntehåndklehylle:) På den måten får du vist dem frem:)
  Hilsen Trine:)

  SvarSlett