søndag 24. oktober 2010

Saga sitt nye rom...

Dagene og ukene går altfor fort! Tommy som går med beinet i gips er sikkert ikke enig med meg da, men... Han var uheldig og knuste hælen her for en ukes tid siden. Da må mor trå til å pusse opp prinsesserommet alene. Greit nok det, så blir det som jeg vil, uten innblandinger fra sidelinja. :-) Jeg har revet ned veggplatene på den ene veggen. Bak de fant jeg tre lag med tapet som måtte fjernes på halve veggen. Planen er å ha en hylle ca. midt på veggen, men panel under og rosa (!) tømmer over. :-) Tommy holdt på å begynne å grine når jeg fortalte han at jeg ville male tømmeret rosa! :-) Resten av veggene blir også cafe latte farget beverpanel. Heldigvis får jeg hjelp av pappa til det. På gulvet vil jeg ha teppe, men vet ikke helt hvordan enda. Det er jo superfine brede gulvbord det, men de får heller komme frem senere en gang, kanskje... Synes det blir mye koseligere og ikke minst lunere med teppe på prinsesserommet. Sjekk forresten den nydelige tapeten med blå fugler og epler! Synes den var sååå søt. Har fått løs noen store biter som jeg skal ramme inn. :-)
De luringene som har tapetsert her en gang i tiden har spikret fliser inn mellom tømmerstokkene for å rette av veggen. Så har de limt tapeten rett opp. Heldigvis var ikke limet de brukte så veldig bra. Vi snakker ikke Karlson her altså. ;-) Men likevel har jeg brukt endel tid på å fukte og skrape vekk alle papirrestene. Men nå er det bra. Venter akkurat nå på at sparkelet skal tørke, så jeg kan begynne å klaske opp den rosa malingen. :-) Hehe, må forte meg nå mens Tommy holder seg sånn noenlunde i ro!
 Nei, nå må jeg opp å sjekke åssen det ligger an med sparkelen. :-)

Fortsettelse følger...

3 kommentarer:

 1. Oj så spennende:-) og morro at du får frie hender, selv om det er synd på mannen selvfølgelig;)

  SvarSlett
 2. Uff, stakkars mann, først så uheldig, og så må han sitte og se på at du maler tømmerveggen rosa ;o)
  Så spennende med alle de tapetene du fant under rivingen! Artig å se hvordan de løste problemene før i tiden; de gjorde nok det som var mest praktisk og holdbart ut fra de midlene de hadde, men i dag ville vi nok ikke gjort det på samme måten, nei ;o) Dette blir nok et kjempekoselig rom, gleder meg til å se mer!

  SvarSlett
 3. Hehehe, ja det er virkelig synd på han stakkars. ;-)

  SvarSlett