mandag 30. mai 2011

En liten sneak peek på mitt "nye" kjøkken...

 Over benken har jeg satt opp restene av panelplatene vi brukte på Saga sitt rom. Det ble veldig fint,
og veldig mye lysere. En wallsticker kom på plass over komfyren.
Her skrudde jeg også opp en plate med plexiglass for å gjøre rengjøringen en god del lettere. ;-)
 Disse gamle skuffene som en av mine forfedre har snekret av dynamittkasser har stått på øverloftet i årevis. Siden jeg ikke har resten av møbelet, så fikk de et malingstrøk på fronten (de var lakkert mørkebrune)
og tjener nå til oppbevaring av suppeposer og liknende.
 Opp langs vinduet limte jeg opp litt parkettrester.
Jeg liker å gjøre ting litt "annerledes", dessuten er det fint å "dra opp" gulvet litt.
 Over vinduet skrudde jeg opp en gammel drivvedplanke. Vil ikke ha gardiner her lenger, for jeg har gitt opp å finne noe jeg liker. Alt jeg prøver blir bare rart her. Kanskje fordi vinduet går ned bak benken. Uansett så liker jeg drivved, og det kommer jo mye mer lys inn uten gardiner. -Og lyset trenger vi på kjøkkenet. Det er ikke så mange år siden vi kjøpte ny kjøkkeninnredning, men det var nok like før "jeg fant meg selv" interiørmessig... Hadde ALDRI valgt mørk innredning i dag, selv om det er veldig praktisk. Når jeg får god råd, så skal jeg ha nye fronter. Tenker jeg beholder den mørke nede i første omgang, og får lyse gammeldagse dører oppe. Tror det kan bli litt artig. :-) Alt trenger jo ikke være likt heller.
 
Og her er da det fantastiske gulvet! Jeg er såååå fornøyd! Og veldig glad for at jeg valgte brunt til slutt. Kunne liksom ikke hatt noe annet her, ser jeg nå. :-) De gamle flisene ligger fortsatt under kjøleskapet. Mat- (les; kle-) skapet er borte igjen. Var ikke lenge det fikk stå... Jeg synes det fungerte greit, men Tommy irriterte seg grønn over at den ene skapdøren ikke kunne åpnes helt pga. plassmangel mot kjøleskapet. Jeg har nå stablet litt kister og kasser til oppbevaring der istedet. Men de og hyllene som henger over kan jeg skrive litt om en annen gang. Skal vise resten av kjøkkenet når alle platene over benken og sokkelen også er på plass igjen. Sokkelen må rippes, siden gulvet nå ble litt høyere, og det må jeg ha hjelp til -en gang... ;-)

7 kommentarer:

  1. Dette var flott!!!
    Det gulvet var spesielt!
    Og så orginalt med shablong malte bokstaver i !
    Gleder meg til å se mer!
    Goe klem fra Sol

    SvarSlett
  2. Så fint!Likte godt gulvet,og jeg har ikke sett maken til det før.

    Klem Fra Eva Helen

    SvarSlett
  3. Tusen takk for hjelpen! Hadde en liten idè, men var ikke helt sikker ;o)Teen smakte kjempegodt, og virker som den bør være obligatorisk i "husapoteket" heretter.
    Så flott kjøkkenet ditt er blitt! Mange supre tips både til dekorasjon og oppbevaring, og det kjøkkengulvet er skikkelig tøft!
    Ha en fortsatt fin kveld :o)

    klem Mona

    SvarSlett
  4. sånn gulv har vi kjøpt inn nå også, fra en lokal en som selger det her på gjøvik :) digger gulvet

    SvarSlett
  5. Sååå fint gulvet var,og så stilig å ha en planke på veggen.
    Du er kjempe flink.

    SvarSlett
  6. Dette var rålekkert! Og det gulvet..Sukk!! Ha en fin uke, klem C

    SvarSlett
  7. hei,
    så vakkert på kjøkkenet ditt, elsker jo bare det gulvet, så fiint,
    klem

    SvarSlett