onsdag 29. desember 2010

Snart et nytt år... Bilderas og premier...

 Synes ikke det er lenge siden jeg tok dette bildet jeg. Vi tente et lys i min nysnekra adventsstake. :-) Jeg måtte sage litt for å gjøre en av de nye (les: gamle) dørene til loftet passelig i karmen. Da fikk jeg noen fliser til overs som jeg snekret sammen til en liten kasse. Tallene er husnummer fra biltema. :-) Bak lysene skimtes en liten bolle med sjokolade. Det var en vervepremie fra Hilde Heimdal. Tusen takk, Hilde. De var så gode at de forsvant før jeg fikk tatt fler bilder av de...
Et av juletreene våre. Var egentlig på jakt etter et som var hvitt, men da de var utsolgt endte jeg opp med et sort et. Synes det ble veldig fint! Laget en søt papirstjerne til det også, men den kom ikke opp før etterpå. Sparken og benken er nymalte i år. Synes de ble veldig fine de også. Pappaen min har laget de til meg. :-)
På verandadøra vår henger denne søte gardinkappen som jeg har fått av svigermor. Jeg er veldig glad for at hun ikke gidder å spare på gammelt "skrot" lenger. ;-) Dette har egentlig vært et sengeteppe, heklet av Edvine, mine barns tippoldemor. Sånn synes jeg er kjempegøy å ha! Sengeteppet var desverre fillete og ødelagt, så det eneste som er igjen av det er da denne "gardinkappen"!
 Her har jeg malt etter en sjablong som også var en del av vervepremien hos Hilde Heimdal. "Mitt vakre hjem" passet godt på dette gamle skapet. Selv om sjablongen egentlig bare er til engangsbruk, så måtte jeg jo prøve en gang til. ;-)

 Litt shabby ble det jo, men det synes jeg bare ble fint. :-) Men en tredje gang gikk altså ikke...
 "Glede og kjærlighet det er jordens herlighet" - Også fra Hilde Heimdal fikk plass på ryggen av slagbenken.

Carpe diem, også fra samme plass...
Fikk også en "farget tøy" stickers. Den har jeg ikke fått brukt enda. Venter på at den rette vaskepulverboksen skal dukke opp. I mellomtiden kan jeg jo vise noen jeg hadde fra før. Jeg har to slike kasser oppå vaskemaskinen og tørketrommelen til skittentøy. Veldig greit! Til og med gutta i huset klarer å sortere skittentøyet nå. ;-)

Ellers har jula flydd forbi meg i år kjenner jeg. Julaften var vi på middag hos mamma og pappa først, så stolpet vi over plenen opp til oss, og åpnet gaver her. 1. juledag hadde vi først 2 års bursdag for lilletulla, og fest for Tommy på kvelden. Han ble 40 år på julaften... Jeg klarte å overraske han også. :-) Her var det plutselig fullt hus og stormende jubel, uten at han viste så mye om det på forhånd. :-)

I dag skulle vi vært på middag hos svigerfar og kona, men guttene måtte desverre reise alene. Saga har hatt feber og sovet stort sett i hele dag, stakkar. Krysser fingene for at hun er bedre i morgen.

Ønsker dere alle en fortsatt fin romjul, og et fantastisk nytt år!

3 kommentarer:

 1. Stilig med ord på møblene!
  Sånnet lite veggskap har jeg og nettop malet hvitt.
  Vil med det samme ønske deg et godt og innholdsrikt nyttår!!!
  Gleder meg til et nytt bloggeår sammen med deg!
  Store goe nyttårsklem fra Sol

  SvarSlett
 2. Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar inne hos meg.

  Setter stor pris på din medfølelse o forståelse for vår lille Wilma også, og sender noen gode tanker til din vesle Sol Edvine når jeg tenner lys for Wilma ikveld.

  Ønsker deg og dine et flott nytt år, fylt av glade dager!

  SvarSlett
 3. Godt nyttår.
  Gratulerer så med Saga Elene og mannen.
  Også går mine tanker til lille Sol.

  Stor klem

  SvarSlett