tirsdag 7. desember 2010

SELMAS KAMP...

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om ei venninne som nå kjemper sitt livs kamp. Gunn Selma er ei sprudlende jente som jeg har kjent i mangfoldige år. Alltid blid og hjelpsom, og aldri sur! Tror ikke jeg har sett henne sur på alle de årene jeg har kjent henne. Hun har alltid stilt opp for sine venner! Nå er det hun som trenger at vi stiller opp for henne.
Hun er 38 år og samboer med Bjarte. De har to barn, Casper på 5 år og Saga på 3 år.

Den 9 oktober 2010 fikk hun diagnosen brystkreft, og ble operert ca 3 uker etter. Det viste seg at kreften hadde spredning til lymfene. Cellegiftbehandling ble planlagt, men utsatt da MR-bilder viste en svart flekk på skjelettet.

Her er et utdrag av beskjeden Selma sendte til sine venner:
 

"Heisann jenter.
Dette er helt uvirkelig igrunnen. Jeg har fått dødsdommen, men på ubestemt tid. Jeg begynner på cellegift til uka, hvor de da prøver å kontrollere det til en viss grad. Det jeg trenger av dere nå, er at dere sjekker alt dere kommer over av behandlinger. Det er nok ett hav om dette på nettet som gjelder hele verden. Klarer ikke alt selv, så jeg setter pris på hjelp."Vi har etter dialoger med overleger, forskere, radiumhospitalet og kreftforeningen funnet behandling i utlandet som vi nå jobber med. De har et behandlingsopplegg som kan hjelpe Selma.


For å få dette til trenger vi din hjelp, alt fra små til store beløp mottas med STOR takk. 
Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt.

INNSAMLINGEN ER STOPPET!

Min skjønne gutt på 10 år ville gjerne være med å hjelpe, så her er han i full gang med å produsere trehjerter med rosa sløyfe i. Dette er hans ide`og han sin måte å hjelpe på. Han har fått litt hjelp til å kutte ut hjertene, og bore hull i de, ellers er det han som står for både produksjon og salg.
 Her ser dere det ferdige resultatet. Om noen vil hjelpe Selma ved å kjøpe hjerter, så kan dere bare sende meg en mail.
De koster 100,- for en pakke med 3 stk.
ALLE INNTEKTENE FRA DETTE GÅR SELVFØLGELIG TIL SELMAS KAMP!

Vi har også en innsamling gående på facebook hvis noen vil følge med der...

Håpet vi bærer gir oss styrke,
til å kjempe og aldri gi opp.
Ved livets mange slag,
gir håpet oss tro på
en lysere morgendag

8 kommentarer:

 1. Kreft er virkelig en ubarmhjertig sykdom, helt forferdelig dette. Kan dessverre ikke bidra noe selv akkurat nå, men legger en link på siden min så jeg være med og støtte senere når jeg får mulighet :) -og kanskje når budskapet noen andre som kan hjelpe.

  For en skjønn gutt du har som trår til, helt fantastisk! Håpet må man ALDRI gi slipp på, uansett hvor mørkt det kan se ut. *tenner et ekstra lys i kveld for den kampen som Selma og andre kreftrammende kjemper*
  *♥*

  SvarSlett
 2. ja dette må jeg støtte.er ikke det største bidraget men alt hjelper.håper andre tenker på samme måte.som du sier alle kan gjøre litt,til sammen kan det bli mye.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for det! Ønsker dere en flott adventstid. Ta vare på hverandre! Ingen vet hva morgendagen bringer...

  SvarSlett
 4. Ord blir så tomme, men vet hvordan dere alle som er venner føler det nå. Har akkurat vært igjennom det samme med en venninne...hun måtte dessverre gi opp kampen bare 33 år gammel. Og barna er 3 og 5 år. Ufattelig trist og meningsløst. Sender dere mange tanker, og IKKE GI OPP!
  Klemmer fra Katharina

  SvarSlett
 5. Trist... Føler med deg. :-(
  Vi gir IKKE opp. Selma skal klare dette, NEMLIG! :-)

  SvarSlett
 6. Hater ordet kreft! Bestefaren min som var den kjæreste jeg hadde døde av det, 2 mnd før han døde - døde sjefen min gjennom 12 år av det samme. Nå har en av mine venninner snart tapt kampen hun også...hun fikk dommen for et par år siden, og nå nylig fikk hun beskjed om at det ikke var mere legene kunne gjøre. Man blir så maktesløse.... Kjempefint at dere har startet en innsamlingsaksjon for henne :) Gi ikke opp!
  Klem fra Lise

  SvarSlett