tirsdag 22. juni 2010

Sommerferie!

Svigermor har skjønt det! :-) Fikk bursdagsgave litt på forskudd siden vi er i Istanbul på dagen min. Jeg synes de var så skjønne at jeg måtte vise de frem her. De er kjøpt på gjenbruksbutikken. Utrolig hva man kan finne der. Tenk at noen ville kaste disse da. Men det er jo bare fint for meg det da! :-)
I dag var siste skoledag før ferien for Stig Einar også. Han kom hjem med denne skjønne blomsten fra frøken. Nå er en epoke i livet hans over. Til høsten går han over i storskolen. Han får også ny lærer. Det er litt vemodig at de ikke skal ha Bodil lenger, for hun har vært helt super! Håper den nye læreren han får i 5. klasse ogå er likandes. :-)

Måtte slenge med et bilde av lillesnuppa også. Matlysten er ikke på topp i varmen, så her har hun fått en liten bolle med potetskruer. Bedre enn ikke noe... ;-) Da rigget hun seg til ved bordet sitt. En til Saga og en til dukka. :-)

Minner også om min GIVEAWAY.
Er du ikke med enda, så sleng deg på davel... :-)

Dette blir siste innlegget fra meg før vi reiser på tur. Gleder meg til å gå rundt å handle masse moro, og ikke minst gave til en (eller to :-) av dere lesere!

Ønsker dere alle en koselig
St.Hans feiring i morgen!

6 kommentarer:

 1. Huff og huff, kosten min er på reparasjon. noe galt mes styrestaget og GPS`en, he-he. Og på grunn av alle streikene, så ligger de på etterskudd!!!!! Hmmmmmm, må finne en alternativ måte og komme meg til bloksberg på. Jeg får ta bilen, for Bloksberg ligger jo ikke så langt unna. Ca 4,5 mil sør-vest for her jeg bor- rett utenfor Hankø, som ligger utenfor fredrikstad...... sjåas

  SvarSlett
 2. Skrev nettopp en kommentar, men jeg klikket meg så fort ut av kommentarfeltet, så for sikkerhetsskyld; en gang til.

  Nydelig bursdagsgave du fikk av svigermor. Krukkene var nydelige. Ønsker dere en god tur til Istanbul; Lucky U. Kos dere masse. Klem fra meg

  SvarSlett
 3. FIN gave! Vil gratulere deg litt på forskudd, og ønske dere god tur!

  Ja Bodil har vert ei flott, grei og flink lærerinne. Sjarmerende å gi de blomst.

  Ha ei fin santhans, og god tur til Istanbul!

  Miraklem.

  SvarSlett
 4. Ønsker deg en riktig god tur:) Nyyyyyyyyt dagene;)

  Klem Ea

  SvarSlett
 5. Hærlige bilder av noen skjønne unger.
  Kos deg masse på ferie.
  Klæm Susanne

  SvarSlett