tirsdag 8. juni 2010

Hurra vi skal på tur

Jeg har bursdag om ikke så veldig lenge, og i den forbindelse har min kjære mann bestilt tur til oss. Han hadde tenkt å holde det hemmelig frem til St.Hans aften. Vi hjemmefra reiser kl. 10.00 dagen etter, på min 35 årsdag. Men heldigvis tok han til vett i tide. ;-) Jeg begynte nemlig å planlegge en kosekveld sammen med min bestevenninne og typen hennes. Jeg hadde store planer om å diske opp med en tre retters middag faktisk. :-) Så Da fikk jeg gaven litt på forskudd, så jeg slapp å tenke mer på den middagen nå. Vi får ta det igjen senere. :-) Takk og lov at jeg fikk rede på det nå sier jeg bare. Synes jeg ser meg selv hvis jeg hadde fått rede på at "I morgen tidlig skal vi til Tyrkia!" Haha, jeg hadde blitt fly forbanna sikkert. Hehe... Man må jo pakke i god tid, ikke sant!? Det hadde nok gått rimelig fort over, men likevel. Jeg hadde stresset mer enn det som hadde vært sundt for meg, tror jeg. :-)

Så altså, 24. juni reiser vi ei langhelg til Istanbul. Jeg gleder meg som en unge. Apropo unger... De skal være hjemme. :-D Vi skal ha en ordentlig kjærestetur bare vi to. Det er lenge siden det. :-) Vi skal bo på koselige Historia hotell. Klikk på bildet til venstre hvis du vil lese mer om hotellet. Bak bildet til høyre kan du lese mer om forskjellige severdigheter i Istanbul.


Må innrømme at jeg ikke visste så mye om Istanbul før jeg fikk denne gaven. Men nå vet jeg en god del. Har googlet etter severdigheter, og de er det mange av. Noen har jeg hørt om før, men visste faktisk ikke at de hørte hjemme i Istanbul. Noe av det vi må få med oss er; Grand Bazaar, Blue Mosque, Hagia Sophia, Topkapi Palace og Basilica Cistern, og mye mye mer sikkert. Finner stadig noe nytt jeg gjerne vil se og oppleve når jeg surfer rundt. Kjenner jeg Tommy rett (og det gjør jeg nok. :-) Så skal nok han unne seg et tyrkisk bad. Det er ikke noe for meg, men hva gjør vel det. Skal nok finne meg en koselig fortausrestaurant og bestille meg en efes imens jeg. :-)Om noen har vært i Istanbul før, og vet om noe vi bare må få med oss, så tar vi gladelig imot tips! Ååå.... Som jeg gleder meg. Det skal bli så utrolig digg! :-) Tenk en kald efes, og vannpipe med smak av grønt eple. *Drømmer meg bort til sol og varme.* :-)

6 kommentarer:

 1. Høres fantastisk ut!! Riktig god tur!! Kos dere:)

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 2. Å, så herlig og romantisk. Har aldri vært i Tyrkia selv. Håper dere får en flott tur med masse romantikk. Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Herlig med tur til Tyrkia....jeg har vært der, det er et fint sted å pleie romantikken. God Tur!!
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 4. Det hørtes helt eventyrlig ut, koselig med kjærestetur!
  Håper dere får en fin tur når den tid kommer, er jo ikke lenge til =)

  Klem C.

  SvarSlett
 5. Hei hei :))

  Ingen spesiell grunn til at jeg spurte , jeg bare så at den er bredere en min :))

  Ønsker dej en fin dag videre :))

  Klem klem :)

  SvarSlett
 6. Åjjj, sååå herlig.. deilig å ha en kjærestetur :)
  Fiiint det var her inne på bloggen din :)

  Klem fra Solveig

  SvarSlett